Φεβ 212012
 
 21/02/2012  Άνδρες

Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ με αφορμή την διαιτησία της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι 20/2/2012 με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο.Γαλατσίου για το πρωτάθλημα α’ εσκα ανδρών, και ενώ η γραμμή του συλλόγου μας ήταν να μην ασχολείται με την κρίση της διαιτησίας, δυστυχώς δεν θα μπορούσε να μείνει απαθέστατος μπροστά στην πολύ κακή διαιτησία του κυρίου Διμπινουδη, την οποία θα χαρακτηρίζαμε τουλάχιστον ύποπτη αλλά και κωμικοτραγική.

Στη συμπεριφορά του εν λογω διαιτητή, εκτός από το γεγονός των πολύ κακών σφυριγμάτων που είχε αποδέκτη μόνο την ομάδα μας, μεγάλη εντύπωση μας προκάλεσαν και οι απαντήσεις οι οποίες έδινε στους αθλητές αλλά και στους ανθρώπους του πάγκου μας. Χαρακτηριστικά παραθέτουμε παρακάτω τα εξής. Τρεις φορές σε αθλητή του συλλόγου μας που του έχουν γίνει τρία διαφορετικά καταφανέστατα φάουλ σε ερώτηση του γιατί δεν καταλογίζει την παράβαση αρκέστηκε να του απαντήσει “έχεις δίκιο συγνώμη”. Και αναρωτιόμαστε η δουλειά του διαιτητή ποια είναι ,να σφυρίζει και να υποδεικνύει παραβάσεις η να δίνει δίκιο στα λόγια?
Επίσης, ο κύριος Διμπινουδης τιμώρησε αθλητή μας με τεχνική ποινή για μια και μοναδική φορά που διαμαρτυρήθηκε με ήπιο τόνο για καταφανέστατο φάουλ που του έγινε και δεν δόθηκε. Αντιθέτως, όταν αθλητές της αντίπαλης ομάδας από την αρχή του αγώνα διαμαρτυρόντουσαν με έντονο ύφος και εξύβριζαν συνεχώς, δεν εφάρμοσε κανέναν κανονισμό έχοντας διαφορετική αντιμετώπιση. Σε ερώτηση λοιπόν από άνθρωπο του πάγκου μας γιατί δεν εφαρμόζει τον κανονισμό η απάντηση του ήταν “έχεις δίκιο θα έρθει η ώρα του”. Φυσικά αυτή η ώρα δεν ήρθε ποτέ.

Εδώ θα σας παραθέσουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της γραμματείας απευθυνόμενοι προς τους διαιτητές τους επισήμαναν πως είναι απαράδεκτοι που δεν τιμώρησαν το νο13 του Α.Ο.Γαλατσίου αθλητή Πλουτενσκι, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έβριζε και έκανε και χειρονομίες . Τελικά αναρωτιόμαστε από τα λεγόμενα του κυρίου Διμπινουδη αφού έβλεπε τις παραβάσεις γιατί δεν τις καταλόγιζε ? Επίσης με ποια κριτήρια έγινε ο διορισμός του εν λόγω διαιτητή στο συγκεκριμένο ντέρμπι της αγωνιστικής όταν μάλιστα υπάρχουν διαθέσιμοι διαιτητές με μεγαλύτερη εμπειρία.

Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην δεύτερη διαιτητή κα Τσαρουχα η οποία προσπάθησε όσο ήταν βέβαια δυνατόν να κρατήσει τα προσχήματα και να μην παρασυρθεί από την τραγική διαιτησία του συναδέλφου της.

Κλείνοντας επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και επειδή το παιχνίδι έτυχε να έχει τηλεοπτική κάλυψη από το τοπικό κανάλι sport tv, παροτρύνουμε τους αρμοδίους αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο να το δει και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Επίσης, αν οι αρμόδιοι ευαισθητοποιηθούν και θέλουν μια πιο λεπτομερή εξέταση, το dvd του αγώνα είναι στη διάθεση τους.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Α.Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ

 Leave a Reply

(required)

(required)